fredag 19. oktober 2018

Gulvbelegg

Vi skal hente inn tilbud på legging av gulvbelegg ombord i "Grytøy", og vil her gi litt informasjon om hva oppdraget går ut på.
Aktuelle områder på båtdekket
Aktuelle områder på hoveddekket
Nedre salong og kokkelugar
Mannskapslugar
I område "302 Bestikklugar" og "304 Styrhus" har vi lite håndfast om type belegg og farge, ettersom det eneste bildet som viser belegg er i sort-hvitt.

Vil velger å tro at både  "302 Bestikklugar" og "304 Styrhus" har hatt samme type belegg. Bildet viser velegg i styrhuset, men gir desverre lite info om type og farge.
På hoveddekket skal områdene "203 Øvre salong", "204 Messe", "205 Bysse", "206 Gang" og "207 Billettkontor" ha gulvbelegg. Vi velger å tro at disse skal ha samme belegg som "203 Øvre salong".

Dette sort-hvittbildet viser teksturen i belegget som lå i område "203 Øvre salong". Klikk på bildene for å se større versjon.
Selv om fargene i dette bildet tilsynelatende er litt merkelige, kan vi anta at belegget har vært grått. Her ser vi også misfarging og slitasje der folk har hatt føttene. Område "203 Øvre salong".
Vi går ut ifra at område "102 Nedre salong" og "103 Kokkelugar" har hatt samme type belegg. Her var det brukt en tykkere type linoleumsbelegg som var tacket fast slik vi ser det i følgende 3d-modell.


I område "106 Mannskapslugar" var det også belegg når båten ankom Gratangen. Belegget kan ses i panoramaene i denne linken:
http://www.delebanken.no/panorama/Grytoey_Lugar_Forut/tour.html
Dette var imidlertid ikke det originale belegget. Vi velger å tro at belegget her var av samme type som "102 Nedre salong".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar